ПОК "Доверие" АД English
Начало Новини Контакти Въпроси и отговори Документи
24/04/2017
ПОК „Доверие“ ще участва в третото издание на инициативата „Ден без асансьори“
18/01/2017
От началото на 2017 г. влизат в сила нови, по-ниски такси за осигурените в УПФ и ППФ „Доверие“ лица
01/03/2017
Хора, прехвърлили пари от УПФ към Сребърния фонд, са изгубили пари
Коментар на Даниела Петкова за "Бизнес линия" на ТВ Европа
22/02/2017
"Таксите за потребителите на пенсионните фондове няма да се увеличават"
Press release Vienna Insurance Group
Стойност на един дял за 24.04.2017 г.: УПФ "Доверие" - 1.68055 лв.; ППФ "Доверие" - 1.70977 лв.; ДПФ "Доверие" - 1.76182 лв.
01/12/2016
ПОК „Доверие" подкрепи провеждането на „Финансов форум: образование, кадри, растеж“
 

Проблемът с образованието и все по-голямата липса на кадри бе във фокуса на организирания от Асоциация Банка на годината „Финансов форум: образование, кадри, растеж". Събитието се проведе на 29-и ноември, в зала Роял на хотел София Балкан, с подкрепата на ПОК „Доверие".

По време на събитието беше демонстриран положителният опит в изграждането на нестандартни, но интересни и ефективни взаимоотношения между финансовия бизнес и висшите учебни заведения. Във фокуса на дискусията беше бъдещето на работещите във финансовата сфера, промяната в профила на нужните кадри, във връзка с дигитализацията и иновативните промени във финансовия бизнес в световен мащаб. Участниците коментираха, че се задълбочава проблемът с намирането на качествено образовани хора за нуждите на бизнеса, а държавата няма стратегия с дългосрочен хоризонт.

Във форума участваха представители на българския бизнес - в това число банков мениджмънт, застрахователни и инвестиционни компании, осигурителни фондове, академична общност, работодателски и браншови организации.

Форумът приключи с връчването на наградите в традиционния конкурс "Годишни банкови награди" на Асоциация "Банка на годината". Голямата награда за Банка на годината беше присъдена на УниКредит Булбанк. Останалите отличия получиха: СиБанк - таен клиент; Пощенска банка - специален диплом „Банкова сделка на годината"; БНП-Париба - чуждестранен банков клон; УниКредит Булбанк - пазарен дял; Банка ДСК - ефективност и БАКБ - динамика на развитие.

 

 

 

Studiо ITTI
Web Based Solutions