ПОК "Доверие" АД English
Начало Новини Контакти Въпроси и отговори Документи
19/05/2017
ПОК „Доверие“ взе наградата за пенсионно-осигурително дружество на годината, в категория ДЗПО, за седми пореден път
27/04/2017
Работещите в Бизнес център „Доверие“ се включиха в европейския „Ден без асансьори“, подкрепен от ПОК „Доверие“, за трета поредна година
11/05/2017
Бъдещето на пенсионно-осигурителната система при кабинет Борисов-3
Даниела Петкова във "В развитие", Bloomberg
01/03/2017
Хора, прехвърлили пари от УПФ към Сребърния фонд, са изгубили пари
Коментар на Даниела Петкова за "Бизнес линия" на ТВ Европа
Press release Vienna Insurance Group
Стойност на един дял за 26.05.2017 г.: УПФ "Доверие" - 1.70206 лв.; ППФ "Доверие" - 1.73607 лв.; ДПФ "Доверие" - 1.79552 лв.
01/12/2016
ПОК „Доверие" подкрепи провеждането на „Финансов форум: образование, кадри, растеж“
 

Проблемът с образованието и все по-голямата липса на кадри бе във фокуса на организирания от Асоциация Банка на годината „Финансов форум: образование, кадри, растеж". Събитието се проведе на 29-и ноември, в зала Роял на хотел София Балкан, с подкрепата на ПОК „Доверие".

По време на събитието беше демонстриран положителният опит в изграждането на нестандартни, но интересни и ефективни взаимоотношения между финансовия бизнес и висшите учебни заведения. Във фокуса на дискусията беше бъдещето на работещите във финансовата сфера, промяната в профила на нужните кадри, във връзка с дигитализацията и иновативните промени във финансовия бизнес в световен мащаб. Участниците коментираха, че се задълбочава проблемът с намирането на качествено образовани хора за нуждите на бизнеса, а държавата няма стратегия с дългосрочен хоризонт.

Във форума участваха представители на българския бизнес - в това число банков мениджмънт, застрахователни и инвестиционни компании, осигурителни фондове, академична общност, работодателски и браншови организации.

Форумът приключи с връчването на наградите в традиционния конкурс "Годишни банкови награди" на Асоциация "Банка на годината". Голямата награда за Банка на годината беше присъдена на УниКредит Булбанк. Останалите отличия получиха: СиБанк - таен клиент; Пощенска банка - специален диплом „Банкова сделка на годината"; БНП-Париба - чуждестранен банков клон; УниКредит Булбанк - пазарен дял; Банка ДСК - ефективност и БАКБ - динамика на развитие.

 

 

 

Studiо ITTI
Web Based Solutions