ПОК "Доверие" АД English
Начало Новини Контакти Въпроси и отговори Документи
19/05/2017
ПОК „Доверие“ взе наградата за пенсионно-осигурително дружество на годината, в категория ДЗПО, за седми пореден път
27/04/2017
Работещите в Бизнес център „Доверие“ се включиха в европейския „Ден без асансьори“, подкрепен от ПОК „Доверие“, за трета поредна година
20/09/2017
"По-високи такси за КФН са приемливи само, ако регулаторът е независим"
Даниела Петкова пред Дарик радио
18/09/2017
"Досега Европа само констатира демографския си проблем"
Даниела Петкова пред Bulgaria ON AIR
Press release Vienna Insurance Group
Стойност на един дял за 25.09.2017 г.: УПФ "Доверие" - 1.72170 лв.; ППФ "Доверие" - 1.75648 лв.; ДПФ "Доверие" - 1.81897 лв.
19/05/2017
ПОК „Доверие“ взе наградата за пенсионно-осигурително дружество на годината, в категория ДЗПО, за седми пореден път

 

На 18.05.2017 г. се проведе деветото издание на годишните награди "Застраховател на годината, осигурително дружество на годината". Организатори на събитието са Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, фондация "Проф. д-р Велеслав Гаврийски", Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване и Българската асоциация на застрахователните брокери.

На тържествената церемония, за седми пореден път, ПОК „Доверие" бе отличена с наградата за пенсионноосигурително дружество на годината, в категория „Допълнително задължително пенсионно осигуряване". Компанията е неизменен победител и носител на престижното отличие, в тази категория, от нейното учредяване през 2010 г., досега.

Призът се отрежда от експертно жури, съставено от представители на петте организации, на база на обективни публични показатели и резултати.

По традиция, в рамките на церемонията, фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски" връчи своите призове за цялостен принос в застраховането, осигуряването и в развитието на застрахователното посредничество. Наградата може да бъде дадена само веднъж на един и същи човек и представлява признание за дългогодишни и значими постижения в съответната сфера.

Наградените от настоятелството на Фондацията, през тази година, са за принос в осигуряването - Милен Марков, главен изпълнителен директор на ПОК "Съгласие", за принос в застраховането - Ралица Агайн Гури, заместник-председател на КФН, ръководещ управление "Застрахователен надзор" и Петрозар Петков - председател на съвета на директорите  на "Булинс", за принос в застрахователното посредничество -  Ивета Кунова, председател на Българската асоциация на застрахователните брокери и шеф на "Инстрейд Застрахователен брокер".

Организаторите почетоха паметта на един от доайените на българското застраховане, Румен Янчев, председател на Управителния съвет и Главен изпълнителен директор на ЗАД „Булстрад Виена Иншурънс Груп" АД, който почина през 2016 година. Висшето училище по застраховане и финанси обяви, че учредява магистърска стипендия на негово име, а фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски", посмъртно, го обяви за почетен председател на попечителския съвет.

 

Studiо ITTI
Web Based Solutions