Ние от ПОК „Доверие" ценим Вашето време и удобство. Вярваме, че модерните технологии и иновации трябва да се използват за подобряване на качеството на предлаганите услуги и да носят полза за всички наши настоящи и бъдещи клиенти!

Възползвайки се от услугите с електронен подпис, Вие ще можете, само за няколко минути, без нуждата да посещавате офис на Компанията или нотариус, от компютър, там където Ви е удобно, да подадете документи, с които да станете наш клиент, без да е необходимо да се срещате физически с посредници или служители.

По този начин ще спестите време и ще намалите употребата на хартия, с което ще покажете и отговорно отношение към околната среда. 

За да се възползвате от тези услуги е необходимо Вашият компютър да отговаря на определени технически изисквания, с които можете да се запознаете в „Ръководство за достъп до системата „Електронен регистър на заявления и договори на ПОК „Доверие“, налично тук.

Задължително условие е Вашият КЕП да съдържа Вашия ЕГН, като уникален идентификатор. В противен случай, няма да можем еднозначно да удостоверим Вашата самоличност.  

В случай, че при Вас са налични всички посочени технически изисквания, можете да пристъпите към подаване на документ тук.

Подавайки документи, подписани с КЕП, Вие ще ги получите обратно електронно подписани и от наша страна, с което ще придобиете пълни права на клиент на ПОК "Доверие", след като приключат законовите процедури по първоначален избор или прехвърляне. 

Пазете електронните копия на документите, съдържащи електронните подписи, тъй като те са валидни и удостоверяват Вашите права.

Бъдете съвременни, социално отговорни, управлявайте ефективно Вашето време, оптимизирайте своите разходи!

За допълнителна информация: тел. 0 700 13 400 (според тарифния план на абоната за обаждане към фиксиран номер).


Към услуги за настоящи клиенти