ПОК "Доверие" АД English
Начало Новини Контакти Въпроси и отговори Документи
25/10/2018
Операторът Рали Ралчев, с филма “Врагове“, е големият победител от тазгодишното издание на фестивала “Златното око”
12/06/2018
Даниела Петкова, Председател на Управителния съвет на ПОК „Доверие“, получи почетния знак на Община Попово
30/10/2019
"Броят на осигурените лица у нас не нараства"
Даниела Петкова в предаването "В развитие" на Bloomberg ТВ, 30.10.2019 г.
02/08/2019
"Готови сме да плащаме втора пенсия"
Г-жа Даниела Петкова пред banker.bg
Press release Vienna Insurance Group
Стойност на един дял за 6.12.2019 г.: УПФ "Доверие" - 1.75445 лв.; ППФ "Доверие" - 1.77392 лв.; ДПФ "Доверие" - 1.86105 лв.
25/05/2018
Важна информация във връзка с влизане в сила на Регламент 2016/679 (GDPR)

Днес, 25 май, влиза в сила Регламент 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета (GDPR), относно защитата на физическите лица, във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни. Той значително разширява отговорностите по тази тема, като включва към тях необходимостта от непрестанно доказване на спазването му, както и драстично увеличава санкциите за тези, които допуснат злоупотреба с лични данни на физическите лица.

Във връзка с дейността си, ПОК „Доверие“ събира и обработва данните на над 1 200 000 клиента на трите пенсионни фонда, които управлява. В този смисъл, тя е една от организациите, чиято дейност е пряко засегната от Регламента. Компанията винаги е възприемала този аспект от работата си като огромна отговорност и неизменно се е стремяла да защитава правата и интересите на клиентите си и да прилага най-добрите практики за защита на личните данни. Така, спазването на разпоредбите на Регламента е просто поредната стъпка, в посоката, в която Дружеството винаги е вървяло.

От днес, в съответствие с изискванията на Регламента, Длъжностното лице по защита на данните на Компанията ще е на разположение на мейл адрес: dpo@poc-doverie.bg, за да информира, консултира и съблюдава спазването му, във всеки аспект от дейността на ПОК „Доверие“ и отношенията й с нейните клиенти.

Бихме искали да информираме всички наши клиенти и осигурителни посредници, че могат да се запознаят с конкретните права във връзка със защитата на личните им данни, при първо посещение в офис на Компанията. Повече информация по тази тема, както и Политиката, и Декларацията за защита на личните данни, можете да прочетете тук .

Studiо ITTI
Web Based Solutions