ПОК "Доверие" АД English
Начало Новини Контакти Въпроси и отговори Документи
25/10/2018
Операторът Рали Ралчев, с филма “Врагове“, е големият победител от тазгодишното издание на фестивала “Златното око”
12/06/2018
Даниела Петкова, Председател на Управителния съвет на ПОК „Доверие“, получи почетния знак на Община Попово
30/10/2019
"Броят на осигурените лица у нас не нараства"
Даниела Петкова в предаването "В развитие" на Bloomberg ТВ, 30.10.2019 г.
02/08/2019
"Готови сме да плащаме втора пенсия"
Г-жа Даниела Петкова пред banker.bg
Press release Vienna Insurance Group
Стойност на един дял за 6.12.2019 г.: УПФ "Доверие" - 1.75445 лв.; ППФ "Доверие" - 1.77392 лв.; ДПФ "Доверие" - 1.86105 лв.
31/05/2018
Осма поредна награда за пенсионноосигурително дружество на годината, в категория ДЗПО, получи ПОК „Доверие“


На 30 май се състоя юбилейното, десето издание на годишните награди за постижения в сферата на застраховането и осигуряването. Организатори на събитието са Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, фондация "Проф. д-р Велеслав Гаврийски", Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване и Българската асоциация на застрахователните брокери.

На церемонията, събрала около 250 гости, бяха връчени 9 отличия. За осма поредна година, ПОК „Доверие" бе обявена за пенсионноосигурително дружество на годината, в категория „Допълнително задължително пенсионно осигуряване". Същия приз, но в категорията "Допълнително доброволно пенсионно осигуряване", отново спечели ПОД „Алианц България“, а този за най-динамично развиващо се пенсионноосигурително дружество отиде в „Пенсионноосигурителен институт“.

По традиция, в рамките на церемонията, фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски" връчи и наградите за цялостен принос в застраховането и осигуряването. Сред отличените тази година бяха Генералният секретар на PensionsEurope, Мати Лепала – за принос в развитието на осигурителните системи и Главният изпълнителен директор на ПОК "ДСК-Родина", Николай Марев – за цялостен принос в развитието на осигурителните системи в България.

 

 

 

Studiо ITTI
Web Based Solutions