ПОК "Доверие" АД English
Начало Новини Контакти Въпроси и отговори Документи
30/11/2017
ПОК „Доверие“ подкрепя шестото издание на престижния INVESTOR Finance Forum
20/11/2017
Комисията за финансов надзор одобри промени в правилниците на УПФ, ППФ и ДПФ „Доверие“
10/08/2018
"Ще получаваме минимум това, което сме внесли"
Даниела Петкова в сутрешния блок на Нова ТВ
16/04/2018
"Минималната втора пенсия - 48 лв., а не 30 лв."
Участие на г-жа Даниела Петкова в предаването "Бизнес старт" на Bloomberg TV България
Press release Vienna Insurance Group
Стойност на един дял за 23.7.2019 г.: УПФ "Доверие" -1.74753 лв.; ППФ "Доверие" - 1.76971 лв.; ДПФ "Доверие" - 1.85168 лв.
07/11/2017
ПОК „Доверие“ подкрепи изложбата „Злато и бронз. Метали, технологии и контакти в Източните Балкани през бронзовата епоха" в Националния археологически музей

Уникална изложба „Злато и бронз. Метали, технологии и контакти в Източните Балкани през бронзовата епоха" бе открита в Националния археологически музей. Тя е посветена на металите и ресурсите през бронзовата епоха, в източните части на Балканския полуостров.

Изложбата е продължение на представената през май 2017 година, в Музея за история на изкуството (Kunsthistorisches Museum), във Виена, експозиция „Първото злато. Ада тепе: най-древният златодобивен рудник в Европа“ и е посветена на българското и австрийското председателство на Съвета на Европейския съюз през 2018 г.

Голямото културно събитие представя находки от благородни метали, като съкровищата от Вълчитрън и Бързица, предмети от злато, бронз и керамика от некропола при Дъбене, колективните находки от Янково и Здравец и др.

Някои от експонатите са свидетелство за техническите достижения, културния обмен и търговия на далечни разстояния, представени с колективните находки от Побит камък и Могилица. В тях се включват многобройни каменни калъпи за отливане на разнообразни бронзови предмети - оръжия, скиптри, сечива, украшения.

Експозицията има четири основни акцента - изследване на керамика, проучвания на архитектура и стратиграфия, хронология и анализи на злато и други метали. Тя ще бъде отворена за посетители от 25 октомври 2017 г. до 28 януари 2018 г. Културното събитие се  осъществява с подкрепата на ПОК "Доверие".

 

 

 

Studiо ITTI
Web Based Solutions