ПОК "Доверие" АД English
Начало Новини Контакти Въпроси и отговори Документи
14/06/2016
„ПРАЙСУОТЪРХАУСКУПЪРС ОДИТ“ ООД ще извърши преглед на активите на ДПФ „Доверие”, ППФ „Доверие” и УПФ „Доверие”
09/06/2016
Легендата на българското кино Васил Михайлов с награда за цялостно творчество от фестивала за операторско майсторство „Златното око“
10/08/2018
"Ще получаваме минимум това, което сме внесли"
Даниела Петкова в сутрешния блок на Нова ТВ
16/04/2018
"Минималната втора пенсия - 48 лв., а не 30 лв."
Участие на г-жа Даниела Петкова в предаването "Бизнес старт" на Bloomberg TV България
Press release Vienna Insurance Group
Стойност на един дял за 23.7.2019 г.: УПФ "Доверие" -1.74753 лв.; ППФ "Доверие" - 1.76971 лв.; ДПФ "Доверие" - 1.85168 лв.
14/05/2016
Служителите от Бизнес център „Доверие“ масово се включиха в инициативата „Ден без асансьори“, подкрепена от ПОК „Доверие“
 

Второто издание на европейския „Ден без асансьори", получи масова подкрепа от работещите в Бизнес център „Доверие". Инициативата, която тази година се проведе на 13.05.2016 г., бе посрещната с усмивка и ентусиазъм.

Специални стикери призоваваха служителите да ползват стълбите. Участието в кампанията бе доброволно, като всеки, който не желае и няма възможност да се включи в инициативата можеше да ползва асансьорите.

Идеята на инициативата и участието на ПОК „Доверие" в нея е да се покаже, че възможностите да бъдем активни и да водим здравословен начин на живот са пред нас и често не изискват особени средства и време, за да ги използваме. По време на кампанията бяха раздавани информационни материали, в които бяха описани ползите от движението.

Европейският „Ден без асансьори", се организира от Международната асоциация за спорт и култура (ISCA) и българският й партньор - BG „Бъди активен".  Основната й цел е да фокусира вниманието върху важността на физическата активност и да покаже как с малко усилия всеки човек може да подобри качеството си на живот, тонуса на организма и превенцията срещу редица заболявания.

#‎Nowwemove #‎Noelevatorday #‎ЯмСтълбиЗаЗакуска

 

Studiо ITTI
Web Based Solutions