ПОК "Доверие" АД English
Начало Новини Контакти Въпроси и отговори Документи
14/06/2016
„ПРАЙСУОТЪРХАУСКУПЪРС ОДИТ“ ООД ще извърши преглед на активите на ДПФ „Доверие”, ППФ „Доверие” и УПФ „Доверие”
09/06/2016
Легендата на българското кино Васил Михайлов с награда за цялостно творчество от фестивала за операторско майсторство „Златното око“
10/08/2018
"Ще получаваме минимум това, което сме внесли"
Даниела Петкова в сутрешния блок на Нова ТВ
16/04/2018
"Минималната втора пенсия - 48 лв., а не 30 лв."
Участие на г-жа Даниела Петкова в предаването "Бизнес старт" на Bloomberg TV България
Press release Vienna Insurance Group
Стойност на един дял за 23.7.2019 г.: УПФ "Доверие" -1.74753 лв.; ППФ "Доверие" - 1.76971 лв.; ДПФ "Доверие" - 1.85168 лв.
18/05/2016
Ангелина Петрова, изпълнителен директор на ПОК „Доверие“, бе отличена от фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски“ с награда “За цялостен принос в развитието на българското осигуряване"
 

На 17.05.2016 г. се проведе осмото издание на годишните награди "Застраховател на годината, осигурително дружество на годината". Организатори на събитието са Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, фондация "Проф. д-р Велеслав Гаврийски" (http://www.gavriiski.com/pages/works/nominacii.html), Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване и Българската асоциация на застрахователните брокери.

 

По традиция, в рамките на церемонията, фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски" връчи своите призове за цялостен принос в застраховането и осигуряването, а през тази година, за първи път, и за цялостен принос в развитието на застрахователното посредничество. Наградата може да бъде дадена само веднъж на един и същи човек и представлява признание за дългогодишни и значими постижения в съответната сфера.

 

Наградените от настоятелството на Фондацията през тази година са за принос в осигуряването - Ангелина Петрова, изпълнителен директор на ПОК „Доверие", за принос в застраховането - Максим Сираков, CFO на Алианц България Холдинг, за принос в застрахователното посредничество -  Анета Петрова, собственик и управител на застрахователния брокер "Булстар".

 

Ангелина Петрова е шестият носител на отличието „За цялостен принос в развитието на осигуряването в България". Тя започва работа в ПОК "Доверие" през 1994 г., в годината на основаване на Компанията, като директор на дирекция "Информационни системи и пенсионен продукт", която ръководи до началото на месец март 2002 г., когато е назначена за Заместник-главен изпълнителен директор. През 2012 г., оглавява специализираната служба "Вътрешен контрол" на пряко подчинение на Управителния съвет, а от март 2013 - заема позицията Изпълнителен директор. Дългогодишен отговорен актюер на Компанията. Завършила е висше образование в математическия факултет на Софийския университет "Свети Климент Охридски" - специалност Математика, квалификация - математик-математическа статистика.

 

Тя е третият действащ мениджър на пенсионно осигурително дружество, след  Даниела Петкова, Председател на Управителния съвет на ПОК „Доверие" и София Христова, главен изпълнителен директор на ПОД „Алианц България", който получава престижното отличие. Статуетката на Нике и бе връчена от Бисер Петков, управител на НОИ.

 

Носители на приз „За цялостен принос в развитието на осигуряването в България", от учредяването му през 2011 г. :

  • 2011 - Никола Абаджиев - председател на БАДДПО;
  • 2012 - проф.д-р Йордан Христосков - преподавател;
  • 2013 - Даниела Петкова - председател на УС на ПОК „Доверие";
  • 2014 - доц. д-р Григор Димитров - главен директор "Осигурителни отношения" в БСК;
  • 2015 - София Христова - главен изпълнителен директор на ПОД „Алианц България";
  • 2016 - Ангелина Петрова - изпълнителен директор на ПОК „Доверие".

 

На същата церемония, за шести пореден път, ПОК „Доверие" бе отличена с наградата за пенсионноосигурително дружество на годината, в категория „Допълнително задължително пенсионно осигуряване". Компанията е неизменен победител и носител на престижното отличие в тази категория от нейното учредяване през 2010 г., досега.

 

 

 

Studiо ITTI
Web Based Solutions