ПОК "Доверие" АД English
Начало Новини Контакти Въпроси и отговори Документи
01/06/2015
ПОК „Доверие“ се присъединява към инициативата „Ден без асансьори“
15/05/2015
ПОК „Доверие“ взе наградата за пенсионноосигурително дружество на годината, в категория ДЗПО, за пети пореден път
10/08/2018
"Ще получаваме минимум това, което сме внесли"
Даниела Петкова в сутрешния блок на Нова ТВ
16/04/2018
"Минималната втора пенсия - 48 лв., а не 30 лв."
Участие на г-жа Даниела Петкова в предаването "Бизнес старт" на Bloomberg TV България
Press release Vienna Insurance Group
Стойност на един дял за 23.7.2019 г.: УПФ "Доверие" -1.74753 лв.; ППФ "Доверие" - 1.76971 лв.; ДПФ "Доверие" - 1.85168 лв.
21/03/2015
ПОК „Доверие“ АД публикува инвестиционните портфейли за месец февруари
 

С оглед на повишения обществен интерес по въпросите, свързани с управлението на средствата на осигурените лица и обезпечаване на още по-голяма прозрачност, ПОК „Доверие" АД ще представя ежемесечно графична информация за структурата на инвестиционните портфейли на управляваните от Компанията Универсален, Професионален и Доброволен фонд „Доверие".

 

Още от началото на 2013 г., следвайки политиката си за повишаване на информираността на клиентите и гражданите за управлението на средствата във фондовете за допълнително пенсионно осигуряване, ПОК „Доверие" АД взе решение да публикува подробна информация за обема и структурата по видове активи и емитенти на инвестиционните портфейли на управляваните от Компанията пенсионни фондове, за всяко тримесечие.

 

Съгласно изискванията на Комисията за финансов надзор, тази информация се оповестява веднъж годишно, в срок до края на месец март и съдържа данни за инвестиционните портфейли към 31 декември на предходната година, но Компанията вече две години я публикува четири пъти годишно, а занапред ще я представя графично и всеки месец. Информацията за предходния месец ще е налична на сайта ни, в раздел „Резултати", след 20 число на текущия месец.

 

С тази за месец февруари можете да се запознаете тук.

Studiо ITTI
Web Based Solutions