ПОК "Доверие" АД English
Начало Новини Контакти Въпроси и отговори Документи
07/12/2018
ПОК „Доверие“ подкрепи церемонията по връчването на наградите "Банкер на годината"
28/11/2018
БАКР потвърди кредитния рейтинг A – (перспектива, стабилна) на ПОК „Доверие“ и управляваните, от Компанията, пенсионни фондове
10/08/2018
"Ще получаваме минимум това, което сме внесли"
Даниела Петкова в сутрешния блок на Нова ТВ
16/04/2018
"Минималната втора пенсия - 48 лв., а не 30 лв."
Участие на г-жа Даниела Петкова в предаването "Бизнес старт" на Bloomberg TV България
Press release Vienna Insurance Group
Стойност на един дял за 14.12.2018 г.: УПФ "Доверие" - 1.69670 лв.; ППФ "Доверие" - 1.72497 лв.; ДПФ "Доверие" - 1.80127 лв.
12/06/2018
Даниела Петкова, Председател на Управителния съвет на ПОК „Доверие“, получи почетния знак на Община Попово

По традиция, на 10 юни, когато град Попово отбелязва своя празник, се проведе тържествена сесия на Общинския съвет, на която се определят и награждават заслужилите и почетни граждани на Попово. Тази година, сред отличените с почетния знак на града е и Даниела Петкова, Председател на УС на ПОК „Доверие“. Знакът й бе връчен от Кмета на Общината, д-р Людмил Веселинов, като с него се отбелязва дългогодишната съвместна работа и подкрепа, която г-жа Петкова и управляваната от нея Компания, оказват за национално значими събития, организирани от Община Попово.

Другите, отличени с почетен знак са: Надка Вълкова – за активна социална и благотворителна дейност; доц. д-р Олег Александров – за заслуги в областта на археологическите проучвания и научно-изследователската дейност на късноримската крепост „Ковачевско кале“; инж. Григор Гогов – за заслуги в областта на горското стопанство, за неговото запазване и развитие в региона и страната. За инвеститор на годината почетен знак на Община Попово получи „Мебел – Стил “ ООД. По традиция, на тържествената сесия, посветена на празника на град Попово, се награждават випускниците от средните училища, завоювали призови места в национални олимпиади и конкурси през учебната 2017/2018 година.

Тази година, по време на мероприятието, бяха отличени и двама нови носители на званието „Почетен гражданин на град Попово“. С него бяха удостоени инж. Тодор Ненов Тодоров – за дългогодишната му обществено-полезна дейност в град и община Попово и проф. Тодор Димитров – за заслуги и постижения в дългогодишната му научна и обществено-полезна дейност.

10 юни е официален празник на Попово от 29 декември 1998 г. С него се отбелязва датата, на която с княжески указ № 426, през 1883 г. селото е обявено за град или „градец Попово“, както е записано в документа от преди 135 г., подписан от княз Александър Батенберг, по предложение на Нестор Марков - министър на вътрешните дела в правителството на Леонид Соболев.

 

 

 

 

Studiо ITTI
Web Based Solutions