ПОК "Доверие" АД English
Начало Новини Контакти Въпроси и отговори Документи
08/12/2017
ПОК „Доверие“ подкрепи петото издание на конкурса „Любим учител“
30/11/2017
ПОК „Доверие“ подкрепя шестото издание на престижния INVESTOR Finance Forum
06/10/2017
Очакванията на бизнеса за новите назначения в Комисията за финансов надзор
Даниела Петкова в предаването "В развитие" на Bloomberg TV България
20/09/2017
"По-високи такси за КФН са приемливи само, ако регулаторът е независим"
Даниела Петкова пред Дарик радио
Press release Vienna Insurance Group
Стойност на един дял за 12.12.2017 г.: УПФ "Доверие" - 1.75022 лв.; ППФ "Доверие" - 1.79185 лв.; ДПФ "Доверие" - 1.86003 лв.
27/04/2017
Работещите в Бизнес център „Доверие“ се включиха в европейския „Ден без асансьори“, подкрепен от ПОК „Доверие“, за трета поредна година

 

Европейският „Ден без асансьори" отново предизвика работещите в Бизнес център „Доверие" да изберат качването по стълбите като алтернатива на асансьора и да обърнат внимание на физическата активност и здравословния начин на живот, вкл. и по време на работа. Традиционно, инициативата, която тази година се проведе на 26.04, бе приета с усмивки и ентусиазъм и висок процент от хора, които предпочетоха стълбите в този ден.

Информационни стикери и указателни ленти призоваваха и насочваха служителите да се включат в инциативата. Идеята на европейския „Ден без асансьори", която ПОК „Доверие" подкрепя още от възникването й преди три години, е да се покаже, че възможностите да бъдем активни и да водим здравословен начин на живот са пред нас и често не изискват особени средства и време, за да ги използваме.

Участието в кампанията бе доброволно, като всеки, който не желаеше или нямаше възможност да се включи в инициативата, можеше да ползва асансьорите.

Инициативата „Ден без асансьори" се организира от Международната асоциация за спорт и култура (ISCA) и българският й партньор - BG „Бъди активен".  Основната й цел е да фокусира вниманието върху важността на физическата активност и да покаже как с малко усилия всеки човек може да подобри качеството си на живот, тонуса на организма и превенцията срещу редица заболявания. Организаторите информираха, че е взето решение, в следващите години, провеждането на инициативата да не се мести в различни месеци, а винаги да се провежда през последната седмица на април.

 

 

 

Studiо ITTI
Web Based Solutions